Skip to content
Pause slideshow
Play slideshow
Free shipping on orders over 10,000 yen
icon-X
Close menu
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
金そぼろ
aboout 金そぼろ
金そぼろRECIPE
FAQ
CONTACT
Log in
Cart
icon-X
Close cart
Your cart is currently empty.
Language
English
日本語
English
简体中文
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
金そぼろ
aboout 金そぼろ
金そぼろRECIPE
FAQ
CONTACT
account
Log in
icon-search
Search
icon-hamburger
Site navigation
icon-bag-minimal
Cart
Search
Search
梅しそそぼろふりかけ
材料(作りやすい分量)
鶏そぼろ 大さじ4
梅干し 大1個
大葉 4枚
白ごま 小さじ1
作り方
梅干しは種を除いて包丁で軽くたたき、大葉は千切りにする。
ボウルに鶏そぼろ、①、白ごまを入れて混ぜ合わせる。
*大葉は食べる直前に混ぜると風味がより増します。
*ふりかけ以外におにぎりの具、冷奴にかける、パスタに混ぜるなどしてもおいしいです。
RECIPEに戻る
他にもこんなレシピがあります
おつまみポテトサラダ
梅しそそぼろふりかけ
ミネストローネ
和風そぼろきのこパスタ
麻婆なす
大豆そぼろコロッケ
icon-X
"Close (esc)"
icon-X
icon-chevron
icon-X
梅しそそぼろふりかけ