Skip to content
Pause slideshow
Play slideshow
Free shipping on orders over 10,000 yen
icon-X
Close menu
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
Log in
Cart
icon-X
Close cart
Your cart is currently empty.
Language
English
日本語
English
简体中文
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
account
Log in
icon-search
Search
icon-hamburger
Site navigation
icon-bag-minimal
Cart
Search
Search
生ハムのスパイスタルティーヌ
材料
食辣油スパイス
バゲット 1本
トマト 1玉
紫玉ねぎ 1/2玉
おろしニンニク 適量
作り方
下準備 トマトをスライスする。紫玉ねぎを薄切りにする。
バゲット準備 バケットを軽く焼いて、おろしニンニクを薄く塗り広げる。
トマト準備 トマトをオーブン又はフライパンで焼く。(オーブンがおすすめ)
仕上げ 生ハム→紫玉ねぎスライス→トマトの順でのせて、食辣油スパイスをたっぷりかけて完成。
RECIPEに戻る
Other recipes include:
Bang Bang Chicken
Cashew Nuts
Fritters of rape blossoms
Creamy salmon roll with chili oil
Fresh spring rolls with chili oil
Seared tuna with chili oil
icon-X
"Close (esc)"
icon-X
icon-chevron
icon-X
Spiced ham tartine