Skip to content
Pause slideshow
Play slideshow
Free shipping on orders over 10,000 yen
icon-X
Close menu
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
Log in
Cart
icon-X
Close cart
Your cart is currently empty.
Language
English
日本語
English
简体中文
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
account
Log in
icon-search
Search
icon-hamburger
Site navigation
icon-bag-minimal
Cart
Search
Search
マグロのたたき~食辣油のせ~
材料
食辣油
生春巻きの皮 7枚
海老 14匹
人参(千切り) 1本
きゅうり(千切り) 1本
赤玉ねぎ 1/4
大葉(千切り) 10枚位
サニーレタス 7枚
作り方
海老の下準備 海老は茹でた後、半分に切る。
野菜の下準備 野菜はすべて洗って水気をきっておく。 人参・きゅうり・大葉・赤玉ねぎは千切りにしておく。
具材をのせる 生春巻きをお水にくぐらせて材料を中央に置いて行く。 海老→大葉→人参→きゅうり→赤玉ねぎ→サニーレタス。
巻く 手前から海苔巻きを巻くように、少し力を入れて巻く。 (ゆるいと食べる時にボロボロになる。)
切る 乾燥しない様に濡れ布巾をかぶせながら作り、4等分に切る。
仕上げ 食辣油を添えて完成。
RECIPEに戻る
Other recipes include:
Bang Bang Chicken
Cashew Nuts
Fritters of rape blossoms
Creamy salmon roll with chili oil
Fresh spring rolls with chili oil
Seared tuna with chili oil
icon-X
"Close (esc)"
icon-X
icon-chevron
icon-X
Fresh spring rolls with chili oil