Skip to content
Pause slideshow
Play slideshow
Free shipping on orders over 10,000 yen
icon-X
Close menu
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
Log in
Cart
icon-X
Close cart
Your cart is currently empty.
Language
English
日本語
English
简体中文
HOME
NEWS
FOOD BASE
about FOOD BASE
Spicy oil series
Seasonal Series
Jun-gumi x FOOD BASE
DINER'S SELECTION ~TSUNAGU~
RECIPE
GOOD FOOD
about GOOD FOOD
Makes You Smile
APPAREL
FAQ
CONTACT
account
Log in
icon-search
Search
icon-hamburger
Site navigation
icon-bag-minimal
Cart
Search
Search
スパイシー手羽から
材料
食辣油スパイス
鶏手羽先 8本
塩こしょう 適量
薄力粉 20g
揚げ油 適量
作り方
味をなじませる
ポリ袋に手羽先をいれ、 食辣油スパイスと塩こしょうを満遍なくなじませます。
寝かせる
ラップをかけて30分冷蔵庫で寝かせます。
薄力粉をまぶす
寝かせた手羽先に薄力粉を満遍なく薄くまぶします。
揚げる
鍋底から5cmほど油を注ぎ、170℃に温めたら きつね色になるまで揚げる。
仕上げ
最後に、食辣油スパイスをふりかけて完成。
RECIPEに戻る
Other recipes include:
Bang Bang Chicken
Cashew Nuts
Fritters of rape blossoms
Creamy salmon roll with chili oil
Fresh spring rolls with chili oil
Seared tuna with chili oil
icon-X
"Close (esc)"
icon-X
icon-chevron
icon-X
From spicy chicken wings